Edukacija

Razvoj i implementacija interaktivnih rešenja za potrebe obrazovanja

Rešenja za škole, fakultete i korporativne treninge kadrova. Interaktivna rešenja su skup savremenih nastavnih
sredstava za digitalno učenje. Predstavljaju zanimljiv, efikasan i moderan način za spremanje i realizaciju časova.
Omogućavaju nastavnicima da budu u korak sa vremenom, a učenicima da jednostavnije i brže
savladaju školsko gradivo.

1. INTERAKTIVNE TABLE

SMART interaktivne table su moderno nastavno sredstvo koje u kombinaciji sa projektorom i računarom pruža neograničene mogućnosti za efikasno i kreativno održavanje nastave. Predavači mogu kontrolisati aplikacije preko table, koristiti digitalno mastilo i sačuvati ceo prikaz sa table što je korisno prilikom ponovljenih predavanja ili utvrđivanja gradiva. Interaktivna rešenja uključuju i softversku podršku kako bi bila još pristupačnija nastavnicima i učenicima.

2. PROJEKTORI I PROFESIONALNI MONITORI

Projektori širokog opsega odličan su izbor za sve prostore, od učionica do velikih sala za predavanja kao i za multimedijalne prezentacije. Projektore iz Division ponude odlikuje odličan odnos cene i performansi, dizajn prilagođen korisniku i jednostavno povezivanje sa drugim uređajima. Dodatno, napredne ekološke karakteristike značajno smanjuju troškove upotrebe i održavanja, ne ugrožavajući pritom kvalitet i fleksibilnost.

3. ELEKTRONSKE „FLIP-CHART“ TABLE

Elektronska table sa više radnih površina od svetskog proizvođača PLUS su odlično rešenje za učionice gde je akcenat stavljen na rad u grupi i razmenu ideja (školama jezika, informacionih tehnologija). Mogu da se instaliraju na zid ili na postolje i ne zauzimaju puno prostora. Za pokretanje im je potrebno svega 12 vati pa su i najmanji potrošači električne energije. Jednostavno se povezuju sa računarom preko USB kabla.

4. VIDEO KONFERENCIJSKI SISTEMI

Video konferencijski sistemi donose mogućnost da se učionica premesti u bilo koji kraj sveta, omogućavajući predavačima i učenicima da samo uz pomoć laptopa održe predavanje bilo kad i bilo gde. Učenje na daljinu pruža šansu za posećivanje kultunih ustanova i saradnju na međunarodnom nivou. Video konferencijski sistemi jednostavni su za instalaciju i upotrebu, bez potrebe za velikim ulaganjima prilikom ugradnje i implementacije opreme.