Biznis

Moderna rešenja za svaki segment Vašeg poslovanja

Moderan način poslovanja nametnuo je drugačija pravila komunikacije među kolegama i poslovnim saradnicima, posebno
u kompanijama sa predstavništvima i kancelarijama u više gradova, ili u različitim državama.
Nove interaktivne tehnologije olakšavaju saradnju i razmenu ideja.

1. INTERAKTIVNA KOLABORACIJA

Kombinacijom SMART interaktivne table sa projektorom uštedite na vremenu, unapredite efikasnost i pojednostavite uzajamnu razmenu ideja. SMART interaktivne table pružaju mogućnost upravljanja aplikacijama na računaru prstom ili olovkom, uz dodatne mogućnosti kao što su naknadne beleške u već pripremljenim PowerPoint prezentacijama, Excel tabelama i drugim aplikacijama.

PLUS elektronske table sa 2 ili 4 radne površine jednostavno se povezuju sa računarom i Lan mrežom, ekološkog su dizajna, male potrošnje i idealno rešenje za svaku korporativnu primenu.

2. PROJEKCIJE

Pronađite odgovarajući projektor za bilo koji prostor, od standardnih kancelarijskih, preko „ultra short throw“ do instalacionih i profesionalnih. NEC projektori dizajnirani su da obezbede odličan prikaz informacija u salama za sastanke. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, maloj težini, pogodni su i za mobilnu primenu. Poseduju ekološki akreditiv, dug vek trajanja lampe i mogućnost automatskig isključivanja.

Odabrani projektor možete dopuniti odgovarajućim projecionim platnom i A/V nosačem.

3. PROFESIONALNI MONITORI

Profesionalni NEC, LG, ORION ili MITSUBISHI monitori od manjih dijagonala pa sve do 152'', pružaju odličan kvalitet slike, pouzdanost, dugotrajnost, jednostavnost podešavanja i održavanja, istovremeno zadovoljavajući i visoke ekološke standarde. Dostupni su LCD, LED i plazma monitori sa tankim okvirom namenjeni za krairanje video zidova, industrijski monitori kao i interaktivni monitori, u zavisnosti od zahteva i potreba klijenata.

4. VIDEO-KONFERENCIJSKI SISTEMI

AVer je nosilac originalne tehnologije koja otvara mogućnost da posedujete ekonomične video konferencijske uređaje u poslovnim prostorima, školama, fakultetima, zdravstvenim državnim ustanovama, kao i kompanijama kojima su tradicionalna video konferencijska rešenja finansijski nedostupna. AVer video konferencijski sistemi su jednostavni za instalaciju i upotrebu, bez potrebe za velikim investicijama tokom ugradnje i implementacije opreme.